Sinovac Rajka ŠUMADINCA preuzeo VOĆNJAK, Voćko nikako da se OPORAVI

Drage moje abronoše, ja se retko javljam dva puta na dan, ali eto, živa nisam, danas baš moram. Znate li, drage moje abronoše šta ima novo? Hih, sinovac Rajka Šumadinca preuzeo nam Voćnjak, dok Voćko nikako da nam se oporavi!

Ja danas u kancelariji i vidim nešto mi čudno. Ceo dan nema nikog da mi uđe u kancelariju. Nema mi ni prijateljice, da mi ispriča najnovija dešavanja. Ja tek posle saznala šta se dešava, eto živa nisam i sva sam u šoku. Onaj sinovac Rajka Šumadinca preuzeo Voćnjak i zavodi red a onaj švaler Voćko se ne pojavljuje. Posle mi tek prijateljica kaže, da je i kuma Vesu u Vinči ispalio i nije došao. Bata Gaša bio zbunjen a kum Vesa Voćkov se baš naljutio. Nego, da se vrnem na sinovca. On bre je zaveo toliki red, pa znate li da je čak i ona Dolarka non stop bila u svojoj kancelariji. Ja u šoku, vidim ne vidim je ceo dan.

Opasan onaj sinovac Rajka Šumadinca. Hih, naš Voćko sumnja da mu je neko nešto dao kroz hranu, te se otrovao, a ovaj sinovac samo mrsi bradu. Sumljiv mi da znate. Bože, samo da ne ostanem bez posete moje prijateljice, živa nisam šta mi sinovac Rajkov uradi. Sad mora da je njegov čika ponosan na njega. I onaj Voćko, tako mu i treba, nema gde nije zasro. Hih, valjda se zato sada i prosro 😀

Idem da odmaram, duga je noć. A ja ako saznam nešto, drage moje abronoše, i u po noći, javljam obavezno. Ljubim, ljubim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *