Evo sa kim se Voćko TAJNO sastaje, gej17plus će da POLUDI!

Drage moje abronoše, nije me bilo par dana i svi znate zašto. I ja sam potrešena kao i svi sa pvu tragediju što nas je zadesila. A gledam ove naše po Voćnjaku pa to uopšte empatije nema. Pa bre niko ni sveću da zapali i samo im neko drugi kriv. Ali, da ne mračimo više drage moje abronoše.

Što bi rekli oni iz grupe kraljica, šou mast go on, odnosno ma neka ide život dalje. Šta sam sve saznala ovih prethodnih dana, eto živa nisam jer se plašim da ću nešto da vi ispustim. Naša glavna tema jeste Voćko. On bre sve iz grešku u grešku ide i nema sa kim sve nije zaratio. Mada, kake je sreće, on će da pretekne sve ove stranačke organe na visokom nivou. Ne bi me čudilo da, izvinite na izrazu, prejebe ni onog gej17plusa, kako je krenulo.

Sad više ne znam tačno koji je dan bio, ali se Voćko pofalio mojoj prijateljici da se čuo sa tajnog broja sa onim novinarčićem što glumata nešto sa sportom. I ne samo to drage moje abronoše, već su se tajno i videli posle toga. Ko zna kaku je priču složio onaj Voćko novinarčiću, hih , opasan je on.

Al znate šta je najzanimljivije? Kako mi kaže prijateljica, pa Voćku gej17plus zabranio da se uopšte i javlja tom novinarčiću a kamoli da se sastaju. Ali, hih, naš Voćko ne jebe ni živu silu, odnosno gej17plusa. Kaže mi prijateljica da se požalio kako abronoša, tj ja sve znam i da sam u pravu, te da neće njemu jedan gej17plus da kroji život.

Joj, mora da vi priznam da volim kada kažu da sam u pravu. Mislim, to ja znam, svi to znaju. Ja sam jedina i neponovljiva.

Nego da znate tek seksa šta je bilo. Auu, pa ovi naši iz Voćnjaka baš ožalili ove tragedije što su nas snašle. Ma vrištali su na sav glas, al od zadovoljstva, hih. Ma, pričaću vam. Ju,ju, eto ja ne mogu da se načudim.

Prvi dan je na poslu, evo neka mi tu ispred vrata špijunira. Moram da idem, do sledećeg abera, ljubim, ljubim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *