Voćko spopadao PACIJENTKINJE, Zdravka bilo SRAMOTA

Ju drage moje abronoše, opet sam se blago šokirala. Upravo mi prijateljica pokazala fotografije, kako ovaj naš Voćko spopada pacijentkinje u rodnome mestu direktora Zdravka, zaduženog za prskanje i održavanje Voća.

E baš sam se lepo ismejala, hih. Onaj Voćko, koji je i sam nedavno orezan, izgleda kada dođe među stanovništvo Voćnjaka, a pogotovo u prostorije koje drži Zdravko, kao da mu se otkači neka žica u glavi i ne bude sav svoj, što bi se reklo.

Kaže meni prijateljica, da se Zdravko žalio svojoj saradnici kako ga Voćko stalno bruka kada se pojavi na ovakvim manifestacijama. Hih, kaže čak da je jednoj pacijentkinji i rekao : uđite unutra i skinite se, sad ću ja da vas pregledam. Direktor Zdravko propao kroz pod od sramote. Hih, kakav je ovaj naš Voćko bre doktor za sve.
Prijateljica kaže da bi direktor Zdravko trebao da ga zaposli kao negog psihologa, da utešuje žene. Izgleda da mu to ide od ruke, hih.

Joj, opet mi neko kuca na kancelariju. Nešto mnogo napeto u Voćnjaku u poslednje vreme. E da, na brzinu da vi ispričam. Joj kako je onaj Zavičajko kaluđarački kerebeči ove napredne voćare, pa to je čudo jedno. Sad će, kako se sam hvali, u lipnju ili srpnju nešto da organizuje u crkvi kod njega. Hih, a ovamo odbornik na Zvezdanu opštinu, al koristi naše Voće. Opasan i Zavičajko.

Ovo neko uporan da uđe u kancelariju. Idem, do abera. Ljubim, ljubim.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *