Voćko počeo da JUTKA sve živo, na red došla i LAVANDA Rausova, ljubomora na sve STRANE!

Drage moje abronoše, evo da vi se javim i da ve prvo obavestim da mi konačno danas stiže kompjukter, te ću više da vi pišem. Naravno, mora pre toga da pogledam da nije dospeo u ruke onog sinovca, koji je sada izgleda glavni baja u Vočnjaku, čisto da me ne provali. Mada, ne plašim se ja ni njega. Hih, ma šta sve imam ja za njega, ma to je haos.

Nego da vi se vrnem na najnovija dešavanja. Znate li vi šta se dešavalo na poslednjem veću Voćara? Sećate se kada sam vi napisala da je moja prijateljica gvirila kroz vrata i da je videla neka dešavanja? I konačno smo, drage moje abronoše saznali sve, hih. Onaj Voćko, on vi je počeo da jutka sve. Ne bira! Kaže mi prijateljica da je i onog predvodnika crvenih kmera, ljupkao u glavu. A sobzirom da ljupka i lizuće sve živo, kaže mi prijateljica, da se sada za Voćka priča da jutka (ljupka, volka, lizuće) sve.

Evo, živa nisam, kako sam se šokirala kada sam čula sada na poslednjem veću kako je Voćko izjutkao Rausovu lavandu. Pa bre, pa to od šake do lakta. I to pred Rausom! Kaže mi prijateljica, da se Raus toliko zacrvenio, da mu je bilo neprijatno. Tačno se Raus setio kako je on mirisao to cveće , hih 😀

I sad, zamislite tu scenu kada Voćko isplazi jezik i počne da jutka lavandu i to pred Rausom. Rausu krenula bala na usta, kaže mi prijateljica. Ustreperio se, zamalo i on da kidiše. Kaže mi prijateljica da se jedva uzdržo.

E, ali nije ni to sve. Slao je Voćko i svakake telefonske poruke Lavandi. A što se hvali po Voćnjaku da vi znate. Pa ja nisam živa, da vi to ne ispričam. Pa on svima priča kako je sada zajebao i Rausa i da se bliži da bude leršva nomer 1 u Voćnjaku 😀

Drage moje abronoše, eto živa nisam, samo da dočekam da vidim šta će se sada dešavati sa Lavandom i kome će se ona prikloniti. Ne brinite, tu sam ja za vas i pratim vi situaciju. Sve ću da vi izvestim. Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *