Sinovac polako PREUZIMA sve, Voćko vene i najbliži mu OKREĆU LEĐA

Drage moje abronoše, nisam vi odavno pisala o političkim prilikama u našem voćnjaku. Zar sumljate da ja imam manje važne informacije nego one bunardžije od novinarčića?

Ja dobro znam da vi mene pratite i da samo mene obožavate 🙂

Nego, da vi ispričam kakva vi je sada situacija što se tiče ovih naših voćara. Voćko nam mnogo uvenuo. Što bi rekla moja baba, i neka ga jer šta je posejao, to sada ubira. To sada svi znamo i to nas ne interesuje mnogo, nego da vi ja kažem ko postaje tu glavni. Voćko je saznao ko mu je sada sin Brut. Hih, vođstvo vi preuzima niko drugi do Sinovac Rajka Šumadinca!

Pa jeste li vi videli da je on na svim fotografijama, a da Voćka gotovo i nema? Eno ga Voćko samo ide i viče „Zar i ti sinovac Brute“ 😀

Ne stvarno, biće to interesantno da se vidi, eto živa nisam, u narednom periodu. Mada, kaže mi prijateljica, da i Sinovac nešto strepi od Voćka. Šta je u pitanju, će sazna moja prijateljica, pa će reči meni a ja ću vama, nego kako drugačije?

Nisam zaboravila temu koje sada leršva no1. Čekam još neku informaciju pa vi jaljam. Al izgleda da je kod Voćka totalana suša, a da Raus zaliva svakodnevno..

Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *