Voćko na KORAK da uzme 150 000 svečanih EVRA

Drage moje abronoše, danas sam rešila da vi ja pokažem šta znači biti novinar bunardžija, hi, a ne kao neki tamo napucani što pojma nemaju 🙂

Da vi kažem nešto, eto živa nisam al ja ovde u Voćnjaku još nisam videla da se iko sastao zbog svečanih dana, koji su pred nama. Ovamo kao zlatni, a nikoga vi nije briga, osim Voćka.

E tu sam sada stupila ja na scenu i počela da vi kopam, da vidim ja šta se tu dešava. Voćko će ove godine da vi iskuka 150 000 evra za tu zlatno kotlovsku manifestaciju !

Da, da dobro ste pročitali, i ja sam vi u čudu. Kako će to da izvede, evo živa nisam, al ću da vi saznam. Znam samo da se niki nije sastao da napravi bilo kaki program. Hih, biće vi ove godine baš vašar svečani 😀

Ima tu, pazite šta vam ja abronoša kažem, da se omrse mnogi brci. Sve vi to ide pod patronatu onog gej17plusovca. To vi bez njega ne može, jok. Voćko ide i samo se smeši, ima opasno da vi se opari.

Ovako vi nema još ništa novo. Počeli vi odmori, sve manje viđam ovdi osoblje. A da, zamalo da vi zaboravim da vi ovo ispričam. Oni naši Božuri i Gazimestanci juče su branili srce usred Grocke i po kući. Jer, kuj da nam otme iz duše srce naše? Sve vi je to žalosno, ali to će vi pričam drugi put.

Razmišljam i ja o odmoru, al ne mogu da ve ostavim bez informaciju. Ću nađem neko rešenje, a sad do sledećeg abera, ljubim ljubim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *