Voćko osnovao svečani ODBOR, stižu PARE

Jesam li ja vama lepo rekla, drage moje abronoše, da vi Voćko planira da makne 150 000 evra za kotlovsku manifestaciju?

E pa da zante, čim sam vi ja to objavila, Vočko zaseo i osnovao neli odbor kojim će sada da kao organizuju tu nešto svečano.

Kaže mi prijateljica da je Voćko odmah sve to osmislio u svojoj glavi. On će kao da sve zbuni svojim predlozima, a ovamo će da maknu silne pare. Pa di ste videli da se nekad odbor sastavio ovako kasno? Baš blesav ovaj Voćko, pa on vi ne štreva više od nikog. Izgleda da vi je oguglao i na viku onog gej17plusa, ma ne štreca se više. Taj gej17plus vam viče, a Voćko vi se smeje u sebi.

Počela sam da vi kopam i kako će vi Voćko utroši te pare i sa kim će sve da deli, ako će i da deli uopšte.

Kaže mi prijateljica da je Dolarka na odmoru, i da su se sad tek otvorili vidici Voćka, kako da vi uzme lovu. A što je udarila neka monotonija, pa to je haos.Ma, što bi rekla srpska majka, možda i nije monotonija već melahonlija koja razdire voćnjak 😀

Ne znam šta da vi više kažem, ni ovo leto nikako da stigne kako treba. Sve nas bre nešto neće. Počinjem da verujem da je Vočko uklet!

Ajd da vi ne mračim više, sad ću ja da pronađem neku bolju temu. Idem malo da procunjam, pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *