Dok se Voćko BEKUTAO, on je ROKAO pod šatrom i BAHANALISAO

Drage moje abronoše, da vi se pofalim da sam posle dužeg vremena imala produžen vikend i baš sam nekako odmorila od svega. Međutim, ja kad vi i odmaram ja vi svašta čujem, prosto se krstim stalno na svakakve informacije.

Da sam vi preključe umrla, živa ne bi bila i ne bi znala za one bahanalike ispod šatre na svečanostima. Tu vam je bio onaj pevač što Roka, a cene su vi bile da se smrznete. Ispod 4 evra, ne može ništa da se pronađe. E, tu baš ispod se dešavalo nešto što vi oni novinarčići sa Pečata neće kažu, jer je tu bio jedan od njihovih finansijera. Bahanalisao vi je celu noć. Pa to je bilo pića, sve oni regali u kiblama bili, pivo i vino na sve strane i to do kasno u noć. A muzika za njega i njegovo društvo bilo do kasno u noć. Jedno par iljada evra vi je otišlo to večeri samo od njega.

Da ve više ne držim u neizvesnosti, to vi je onaj Pekar Riči Kaluđerački 🙂

I dok vi se Riči tako veselio sa svoje društvo, naš vi je Voćko bekutovao na keju. Kaže mi prijateljica da je bio pozvan od strane Ričijevog društva, al Voćko nije otišao. Nešto ga bilo sramota, tako mi kaže prijateljica.

I tako vi je onaj pevač Rokao do kasno u noć, a Voćko vi je bio sav izgubljen. So na ranu Voćku dosipali su i crveni kmeri. Hih, zaboravio Voćko da se bekutala mrčila, a on vi je bio cenjeni kmer u njegovo vreme. Tako da su kmeri uzeli pobedu kod bekutala, a Voćko vi je našao utehu u koju čašicu više. Al ni tu nešto nije smeo puni, došao mu i onaj gej17plus pa ga kontorlisao.

Eto živa nisam, moram da vi saznam šta će se dešava u narednom periodu. Pa do sledećeg abera, ljubim ljubim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *