Govorili joj da izgleda kao baba, ona se podvrgla estetskoj korekciji! Zorana Mićanović neprepoznatljiva (FOTO)

Zorana Mićanović proslavila se učešćem u takmičenju „Zvezde Granda“, snimila nekoliko hitova, a sada je odlučila da poradi na svom izgledu.

Mlada pevačica, Zorana Mićanović, na estradno nebo zakoračila je sa svega 17 godina, i za vrlo kratko vreme svojim glasom, stasom i hit pesmama osvojila je srca publike.

Kako je sada malo starija, i ima veliki broj nastupa, Zorana je odlučila da uloži u svoj izgled, te je posetila kliniku za estetsku hirurgiju kako bi uvećala usne.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@srbija_showbizz је поделио/ла објаву

Fanovi ove pevačice su odmah primetili promenu, a komentari na račun njenog novog izgleda samo su se nizali.

Podsetimo, Zorana je nedavno otkrila da je o sebi čitala brojne komentare, ali i da je najviše pogodio onaj da izgleda kao baba.

– Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari, kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao prvo ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala, bez šminke, trepavica i noktiju – rekla je pevačica nedavno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *