Šta bre OĆE onaj Pekar makedonSKI i kuj je ON da menja ime Voćku!

Drage moje abronoše, ja vi se obično ne javljam petkom, jer to vi je dan pred vikend kad treba da se odmorimo. Ja vi se odavno zalažem da je dovoljno tri dana u nedelje da radimo, tako smo vi najproduktivniji. Al danas sam morala da se javim, jer su me opet iznervirali oni s Pečata!

I to onaj što se pričalo da ovi iz Pečata rade za njeg, ovaj Pekar makedonSKI, što ga ovi napredni šutnuli ko upljuvak, pa sad ne zna šta će pa oće bidne novinar i to na pečatu. Ma ajte molim vas, ki da se ja češljam odpozadi.

I nek bidne on to što oće, nije me briga, al što on da krade meni moje nazive? Naučio izgleda da sve krade pa sad oće i nazive. Pa nisam mu ja neka tamo, pa to mu nikada neću da oprostim.

E zamislite, on se brecnuo da upotrebi izraz „Fruti“… Pa jel se ja češljam od pozadi? Pa to vi je kad prevedemo Voćko. On makedonSKI, našo meni tu da se pravi Englez. Pa di je ovaj voćnjak otišo, to vi je strašno.

Natero me da vi se javim u sred petka. Neverovatno. Ti sa pečata su vi, uf.. rekla sam neću o njima više. Eve ćutim.

Mada sam vi na tragu nečega, mislim da će da bidne neverovatna priča. Ono što se dešavalo u lokalnom kafe ćupriji, a tiče se onog glavnog buzdovana s pečata, mi nešto govori. Sve sam dala prijateljici da ispita. Izgleda da mu je onaj što je bio novinarčić, sada samo propali sportista, nešto ostao dužan. I baš me briga za njega i treba njem tako, al sam ja sad povezala s neki slučaj s burazerom od mog Simčeta. Ete živa nisam, koliko klošarko možeš da bidneš da ne vrneš telefon i slično. A ispričala mi i jedna Fina dama, da je tu bilo i nekog seksa sa burazerom, samo što se o tome ćuti. Ali o tem na druge prilike, jer me sada ovaj Pekar makedonSKI strašno nervira. I nije Fruti, već Voćko. Točka!
Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *