Kuj to radi za opoziciono voće? Sve je JASNO!

Drage moje abronoše, da ja vas pitam nešto? Pratite li vi ovu situaciju na izbore u Voćnjaku što će da bidnu? E, ako ne pratite sve ću ja sad da vi objasnim.

Već sam vi pisala da Sinovac preuzima voćnjak, al se nisam nadala da će da preuzme i opoziciju!

Da, da dobro ste pročitali, jer, ne češljam vi se ja na leđa, zna se kuj može sve da završi u voćnjaku, pa i to da opozicija dobije potpise i to unazad.

Mislim, i ta opozicija, kao prikupila šeset i kusur potpisa u nedelju do ponoći! Ajte molim vas. E to je jedino mogla ako vi je varala! I nikako drugačije.

A da vi kažem još nešto, ja ću još to da utvrdim, al mislim da je sinovac dobar sa onim Bucom trešnjarem što vi je na navodnu opozicionu listu. A Buca trešnjar vi je šurak na đavoljeg advokata Todora. A svi oni su u dobrim odnosim sa onim novinarčićem s Pečata. Možda se zato o tem i ne piše?

Znam, rekla sam vi da više te s Pečata neću da pominjem, al bre sve nešto ide na njih. Eve, živa nisam da i ja nisam njiova :0

Šalu na stranu, stvarno mi sve ovo mlogo sumljivo. Ovo od izbori što se najavljuje, pa to vi je sve farsa. Tuj se ne zna ni kuj je Kurta ni kuj je Murta, jedino naš Voćko propade.

Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *