Ovo je NEVEROVATNO! Napredne voćarke POITALE za njim, crveni SKOVALI PLAN!

Drage moje abronoše, juče mi je baš bio interesantan dan. Krenem vi ja do pijac, kad tam u centru oni sa stranačke tezge na sve strane. Vežem ti ja maramu da me ne prepoznadu, prođem ja centrom, kad ima vi šta da vidim! Pa ono vi je haos.

Došao vi je onaj od crvenih Ante, bivši ministar. A crveni i ovi napredni vi bili zajedno sa tezgama. I zdravi vi se Anta sa ove crvene, kad ove napredne voćarke to videše, oma postadoše ljubomorne što nema niki od njiovih, te pozvaše Antu da se slika s njima. Hih, da je Anta bio uporan, tačno bi one napredne voćarke promenile dres, i obukle bi one crvene majice 😀

Nego bio vi tu i onaj novinarčić, au što mi je on nešto prisan i sa ovi crveni i sa oni iz opozicije. I meni to bilo sumljivo, i morala sam, ete živa nisam, da malo špijuniram da vidim šta se tu zbiva.

I bila sam u pravu!

Pa jel vi znate da su posle onaj crveni Zuba, taj novinarčić i Buca trešnjar bili zajedno u onaj kafe ćuprija? Nisam baš vi mogla sve da čujem lepo, da me ne bi provalili, al kaže onaj crveni Zuba da će on da nam bidne budući predsednik na skupštinu i da će sa zadovoljstvo da bude dobar sa ovi iz opoziciju. Ete živa nisam, ako nisu i skovali plan kako će, da prostite, da prejebu i ove napredne.

Samo da ne bidne ki ove napredne voćarke, baci sve i beži uz crvene :O

Idem malo da procunjam, nova nedelja je pa di vi vidim šta ima. Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim.

 

Naslovna ki ilustracija

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *