ZBOG NJENOG DEKOLTEA PADAJU VILICE: Slavna lepotica bez majice ne prestaje da provocira, jedan pogrešan pokret i NASTAJE HAOS

Slavna manekenka Emili Ratajkovski ne prestaje da provocira vrelim izdanjima gde god da se pojavi.

Ova lepotica privukla je sve poglede javnosti, kada se pojavila na tribinama za vreme trka Formule 1 u Monaku. Nosila je samo jaknu, a ispod nije nosila majicu.

Emili Ratajkovski
FOTO: DIOGO CARDOSO/DEFODI IMAGES / IMAGO SPORTFOTODIENST / PROFIMEDIA

Bujno poprsje koje neretko isitiče, prekrila je samo majušnim kupaćim kostimom, a zbog njenog izdanja ljudima su pale vilice.

Slavna lepotica nikada nije imala problem da pokaže da je u vrhunskoj formi i da se oseća dobro u sopstvenoj koži. Ovo nije prvi put da Emili provocira svojim izdanjima, a komplimenata nikada ne manjka.

Na Met Gali u donjem vešu

Emili Rajtakovski
FOTO: ILYA S. SAVENOK / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Podsećamo, na Met Gali, koja je održana početkom maa ukrala je sav šou u providnoj haljini, a kada se okrenula sve je zasenila njena pozadina i donji veš koji se nazirao ispod ove kreacije.

Ponosna mama

Inače, Emili je mama jednog dečaka Silvestra, kojeg je dobila u braku sa bivšim suprugom Sebastijanom Berom. Par je bio u braku četiri godine, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Emili Rajtakovski
FOTO: PRINTSCREEN

Ona je nakon kraha braka brzo našla utehu, a sudeći po trenutnim fotografijama na njenim mrežama posvećena je samo jednom muškarcu – Silvesteru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *