PEVAČICA I MANEKENKA SE DOHVATILE NASRED ŽURKE: Nisu mogle da se OBUZDAJU, prepustile se strastima, PRIVATNI SNIMAK zapalio mreže

Manekenka Emili Ratajakovski i pevačica Kamila Kabeljo postale su viralne na društvenim mrežama, nakon što je procurio snimak sa jedne žurke.

Dve slavne lepotice prisustvovale su tradicionalnoj ‘žurci u belom’, koju u Njujorku 4. jula organizuje biznismen i filantrop Majkl Rubin. Kao što se moglo očekivati, ovo je bila zabava na kojoj su mogle da prisustvuju samo VIP ličnosti, zbog čega je logično da su svi bili opušteniji.

 

@emrata you know its a good night when you forget to do the follow up videos #whiteparty2024 @Camila Cabello @Grant Williams ♬ original sound – Emrata

Bez kamera, paparaca i obožavalaca, slavne ličnosti mogle su da uživaju u muzici i piću, ali i da se opuste. Na spisku su bili i Džej Zi i Bijonse, Leonardo Dikaprio, Drejk, Kendal Džener, ali su ove dve lepotice bile najdominantnije.

O čemu je reč?

Na video snimcima mogli smo da vidimo kako obe uživaju na luksuznoj žurci, fotografišu se sa poznatim kolegama iz svetskog šou biznisa, a onda, kao grom iz vedra neba pojavljuje se snimak kako se Kamila i Emili ljube u usta. Čini se da pevačica i manekenka nisu mogle da se obuzdaju, a privatniu snimak koji je Emili podelila na Tik toku zapalio je mreže.

 

Strastveni poljubac nikoga nije ostavio ravnodušnim, a komentari su se samo nizali.

Inače, Kamila je nedavno izdala svoj četvrti studijski album, a u intervjuima neretko ističe da je konačno „ona prava“ te se spekuliše da je biseksualnog opredeljenja, a ne jenjavaju ni šuškanja da je imala romansu sa koleginicom Loren Hauregi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *