„Muž mi ispunjava sve želje“: Nadica Ademov iskreno o svom suprugu, ovo joj najviše smeta kod njega

Nadica ne krije koliko uživa pored Damira, a kako je rekla, postoji i nešto što joj se ne sviđa.

Muž mi ispunjava sve želje, kaže Nadica Ademov! Pevačica uživa u skladnom braku sa suprugom Damirom, s kojim ima ćerkicu Melinu, koju je donela na svet prošle godine. U njihovu porodicu uskoro stiže još jedna beba, kojoj se svi raduju, a pevačica je priznala kakva je u drugom stanju.

– Nisam zahtevna trudnica, poznajem dosta žena koje stvarno traže da nešto jedu u dva ili tri noću, ja ne. Nisam bila zahtevna ni u prvoj trudnoći, ali moram da kažem da mi suprug ispunjava sve želje, za sada, šta će biti dalje, videćemo. Neću mnogo da ga hvalim, otkud znam, možda se čovek promeni – našalila se Nadica i dodala da je njen partner veoma brižan:

– On se uvek trudi i ne mogu da kažem ništa loše. Kada je bio Dan zaljubljenih, kupio je dve ruže i to je bila ćerkina prva ruža. Što se tiče mene, manje-više, meni nije potrebno ništa da pokloni. Najviše se radujem kada se njoj poklanja pažnja jer ona je naša mezimica. Svi smo okrenuti njoj, nisam ja bitna.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

 

Pevačica priznaje da je u njihovom odnosu muževljeva reč poslednja.

– Uglavnom je suprugova reč poslednja, moram da priznam. On je tvrdoglav i što on naumi, to mora tako da bude i ja sam se pomirila sa tim – iskrena je Nadica, koja otkriva da im nisu strane svađe, kao i u svakom braku:

– Ja bih sada slagala kad bih rekla da se nismo nikada posvađali. I to je deo života i prirodno je. Bili bismo ludi da se ne svađamo, sa mnom će se složiti većina ljudi. To su sitne čarke, minimalne, pogotovo sada od kada se rodila Melina. I ne sećam se kad smo se poslednji put posvađali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *