Eh kad se SETIM! Vratite nam VOĆKA, GEJ17PLUS je pretero, PEDERLUK na sve strane

Drage moje abronoše, znam da ste svi čuli za onaj skandal, ono što je onaj što drži kafe grožđe uvaćen u ljubavnem zageljaju sa dokotorom koji voli da vlada, i zamal da ih ubije sin jednog od nji. Ma i milicija se umešala. Al kako mene najviše interesuje ordinacija, nije me nešto bilo interesantno da vi to ispričam, a i to znaju sve. Ono što vi ja iznosi, to saznate samo od mene 🙂

Nego, taj pederluk, da prostite, ki da je postao zarazan pa se širi. Sad bre stvarno gej je ok, bar tako ispada.

I tako ti nešto sedim ja u kancelarije i nešto razmišljam. Pa kako je bre onaj Voćko bio genije! Ovo danas teško da nešto valja.

Ova dva doktora, hih, oni bre ki gej da su. Pa oni se ne razdvajaju. Još samo da se uvate za ruke i da kompletiramo, da prostite, jebačinu 😀

A onaj gej17plus, on vam je ustvari sve to zakuvao. Kako je nekada to funkcionisalo dok njega nije bilo. Pa to bre sastanci, pa se nešto radi, pa konkretni potezi. Ovo danas, ne znam šta da vi kažem. Eve pričam u ordinaciji sa ovim ljudima, ništa im se ne sviđa, ki ni meni.

Eve, nek vi naslovna i ove slika što ću vi ih pustim bidne ki ilustracija na bivša vremena.

Što bi rekli, nekad smo bili Voćnjak, ono pravi seljaci, a danas smo gospoda iz ordinaciju. Al mene nekako bilo lepše dok sam bila seljanka. A najbolje je bilo dok je moj Simče vladao. E to su tek vremena bila, a ne ova pederasta, da prostite.

Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim.

 

P.S Fotografije ki ilustracija 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *