AUU Kakvo ZAKLJUČAVANJE! U ordinaciji NAPETO, ali se i dalje sipa SKIVI!

Drage moje abronoše, ja sam vi sve mislila da se nešto tripujem, al ispade da me insikt i dalje nije prevario. Ovde bre u ordinaciji, počeli da se zaključavaju a atmosfera vi je uzavrela.

Ček da krenem od početka. Izgleda da je onaj gej17plus skapiro da mu crveni preuzimaju liderstvo, pa naredio da ih sklone, kako znaju i umeju. Al ovaj naš Dr Skivi, on postao nerazdovjan sa Dr Zubom. I tu sad problem jer ih viđaju svuda. Hih, još ovaj preCednik voli da se slika i dok je u klonjari, pa svi vide njega i Dr Zubu na slikama 😀

I vidm ja tako da nešto u poslednje vreme, na slikama samo Dr Skivi, al nema Dr Zube. I zamislite još, vidim ja da se i dalje pije po kancelarijama, da crveni su opet tu, vodu glavnu reč, al sve nešto krišom.

Baš me to iznerviralo, jer krenem vi ja od kancelariju do kancelariju da ispitam šta ima novo, onako izokola ki što ja znam, kad ono zaključano. Ja za drugu, ona zaključana, treća isto i tako u krug. Al, sve čujem onako ima bre nekog unutra.

Posle mi tek prijateljica kaže da postalo u ordinaciji gusto, i da više niki nikome ne veruje. Al ipak vole i da se druže uz čašicu, hik, pa zato ajd da se zaključaju!

Ma čula sam vi da će da bidne i neke partijske smene, izgleda crklo kosaču trimer :D, pa će da ga sKrajnu.
Sve u svemu, nešto mi tu smrdi, ki kad se puste gasovi nakon suljpa…

Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *