Pitate se ŠTO ME NEMA! Pa ovo je HAOS u ordinaciji, sve je STRESNO!

Drage moje abronoše, možda se pitate što me nema nešto. Imam me, nego sam pratila samo onu našu, to jes, Dragančetovu snajku. Kod nje vi se non stop nešto dešava, dok ovdi u ordinaciji, mrtvolo bre načisto!

To bre niki s nikim više ne razgovara, svi se zaključavaju. Čak i Dr Skivi postao solo drinker 😀

Napustio ga i prvi prijatelj Dr Zuba. Valjad i on uvideo kakav vi je Skivi pa pobego glavu bez obzira. I on vi se zaključava po kancelarije..

I tako ja ti šnjuram i šnjuram po zgradi ordinacije, al ništa. Ej bre, pa ni uzdah neki da čuješ.

E, a kako je to onomoda bilo dok nam je bio Voćnjak. Pa to uzdasi na sve strane. Što bi rekli, prosto je neverovatno da je zemlja okrugla, a da se voćari jebu na svakoj ćošci 😀

A danaske, ju ju ju. Žali dva božeta, koliko nema ti ni s bre od seksa. Samo neki štres. Ovaj Dr Skivi ki da je neki psihić doktor a ne opšti. On bre ubi u pojam ovde sve nas u ordinacije. Čak ni dobri stari Raus više, da prostite, ne jebe 😀

E, a kad se setim za vreme Voćka, bio vi je nomer 1 leršva. Od nomera 1 ostala samo kancelarija i ništa više. Ete, toliko sve ubijaju u pojam

A mom Simčetu.. E, to su tek bila vremena, kako se tu znao red. Jadan, izgleda da je otišao u Beleza, sve mi nešto smrducka. I baš sam se potresla.

Ali , ajd da ne mračim, ima nešto i dobro. Sve mi se čini da će oni severnjaci, Rudolf leštanski , Božur vinčanski, i ostali iz d.o.o da nejebu.

Onaj gej17plus vi izgleda ozbiljno bolesan. Teško će da pretekne. Ene ga kod petlova u njiovu zemlju se leči. Došao im neki Đak, a on mlogo mrzi severnjake. Ne može na oči da ih gleda. Hih, biće tu zanimljivo. A onaj pekar Riči, nešto njega nema. Ki da je osetio neke promene, pa nestao. Nema gi bre nigde, ni trač da se pusti o nnjemu. To bre sumljivo..

Al, sve ću to ja da ispitam, da ne brinete. I tako do sledećeg abera, samo seks ne stres 😀 , to jes ljubim ljubim

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *