UŽAS! Ruše DR SKIVIJA preko SKELA! Ja mu dajem PODRŠKU

Drage moje abronoše, pa jeste li vi videli onu bruku i katastrofu što nam se dešava na lepoj plavoj reci u glavnoj ordinaciji? Pa eto, da vi iskreno kažem i ja sam se naježila i sve mi miriše da neko namerno ruši Dr Skivija! A kada nekog ruše tako nasilni, ja sam tu da ga branim!

Pa jel vi mislite da se ja češljam preko leđa i kao ete slučajno je ona skela što ju je Dr Skivi lično otero, baš vi se ona vrnula na kej! Ma ajte molim vas i to ona ista istijata.

Sve to meni smrdi na podvalu. Samo, ja sam sigurna da ovo nije podvala od opoziciju, već od ličnih saradnika Dr Skivija.

Pih, tolko me iznerviro, da možda mu tako i treba, kad ime veruje toliko. Pa ja da sam na mestu Dr Skivija, ja ne bi verovala nikim, a on prost.. Još kad mal više popoje, a popije, hih, itekako, e onda vi je tek šou sa njim. Samo što se ne žvalavi sa njegovi saradnici. Ki da ne vidi da su mu svi u ordinacije okrenuli leđa, da počeli da ga izbegavaju toliko da se i u kancelarije zaključavaju..

I sad ovo sa ovu skelu, pa di ćeš većeg blama! Eve mal i da se nasmejem na sve situacije.. Moraće Dr Skivi dobro da odvrne cug, kako bi ovo preboleo.. Jedno dva pakovanja skivija 😀

Al opet, sve je onak tužno i ružno. Nije nam uspelo u Voćnjaku, neće nam uspeti ni u ordinaciji. Sve mi se čini da će da doktoriramo padanje..

Ipak, ja podržavam Dr Skivija u svemu. Da prostite, jebeš skele, ki da je to bitno. A mlogi bi rekli i „pa šta“.. E to će reći i Dr Skivi i treba tako, narod to je stoka..

Baš sam se iznervirala, idem malo da iskuliram pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *