Voćko pravio SMOKI parti, stigle torte od bivšeg ZAMENIKA, evo ko ih je NARUČIO

Drage moje abronoše, evo već drugi put vam se danas javljam i nadam se da ne smaram puno, ali imam jednu bajnu vest. Ne smem puno da vam otkrivam da me ne bi razotkrili, ali ne mogu da vam ovo ne ispričam.

Znate, danas je našem Voćku bio rođendan, aha. Bila je žurka iznenađenja, to jest Smoki parti, u pola deset u biblioteci. Naš Voćko se kao puno iznenadio, ko da nije znao da mu je rođendan. Bila je i torta, specijalno naručena od njegove zamenice i one druge predsednice kod njegovog bivšeg zamenika. Partijalo se do podne, a nakon što su pojeli tortu stvorio se dug red oko wc-a. Ja na sreću nisam jela pa sam preživela.

Al što se pevalo, što se grlilo, lele, pa ja na većem kupleraju nisam bila odavno. Primetila sam da je nešto slab odziv bio i iz koalicije, kao da su zaboravili na Voćkov rođendan. A Voćko ko Voćko, bio skroz veseo, zapevao je i zabranjene ruske pesme, čak i dok su drugi čekali u redu ispred wc-a. A, da, umalo da zaboravim. Išlo se od kancelarije do kancelarije, i svako je morao da odvoji po petsto dinara za Voćkov poklon.

Moram sada da žurim, ljubim ljubim drage moje abronoše…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *