ČUVENA LEPOTICA SPETLJALA SE SA NAJBOLJIM DRUGOM BIVŠEG MUŽA: 5 meseci od razvoda grli 13 godina STARIJEG MILIJARDERA

Žizel Bundšen je izgleda ponovo zaljubljena do ušiju, ali je njen izbor novog dečka šokirao mnoge!

Prelepa blazilska manekenka Žizel Bundšen, čini se, nije mnogo patila posle razvoda! Naime, svega pet meseci nakon razvoda od nekadašnje zvezde NFL-a Toma Brejdija, ponovo je srećno zaljubljena. A prema pisanju stranih medija, otpočela je romansu, ni manje, ni više, nego sa jednim od najboljih prijatelja bivšeg muža – milijarder Džefrijem Soferom, koji je vlasnik luksuznih jotelskih lanaca.

Žizel Bundšen
foto: he Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

– Viđaju se već nekoliko meseci i u tajnosti se sastaju otprilike jednom nedeljno – rekao je dobro obavešten izvor za „Dejli Mejl“.

Sa druge strane, sportista Tom Brejdi je bio izuzento blizak sa Džefrijem, te u prilog tome govori i činjenica da su viđeni zajedno krajem januara.

Žizel Bundšen i Tom Brejdi
foto: Profimedia

Da je Žizel „upala kašika u med“ govori i činjenica da je Sofer vlasnik, između ostalog, i legendarnog hotela „Fontainebleau“ u Majamiju, jahti, privatnih aviona. Procenjuje sa da na računu ima fascinantnih 2, 2 milijarde dolara. A u javnosti je poznat i kao bivši muž upermodela El Mekfirson.

Razvod zbog sebičnosti

Naime, njihovom razlazu, prema pisanju stranih medija, kumovala je Tomova sebičnost. Sportista nije hteo da prihvati odlazak u peniziju, što je bio glavni zahtev njegove supruge kako bi ostala sa njim. Sve do tog momenta slavna manekenka mu je bila velika podrška u karijeri.

Žizel nije mogla da pređe preko ove odluke, pa se pre par meseci demonstrativno iselila iz zajedničke kuće. Tom nije shvatao ozbiljnost situacije, a Žizel nije dozvolila da je muž opet stavi na drugo mesto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *