Voćko se NALIZAO i izvodio javni STRIPTIZ, poveo i MUZIKU

Drage moje abronoše, kad se sada nisam šlogirala on informaciju, nikada neću. Da sam vi juče umrla, smela bi da se zakunem da naš Voćko to nikada ne bi uradio. Al, eto i ja grešim, šta da vi kažem.

Ono, od Voćka se uvek može očekivat, pa i nemam baš zašto da se čudim, al ete čudim se :O

Voćko vi je sinoć bio na izložbi u Pu voćnjaku. Znate, to vi je onaj njegov rodni voćnjak. Sa njim su vi bile njegove konkubine, ona što radi dva državna posla i preziva se slično ko neka klanica, i ona što je tajnica veća i skupštine voćara, i još par njih. Kaže mi prijateljica, da kada ih je videla, priselo joj.

Joj, da znate što vi je bilo interesantno do kraja večeri, ma došla i muzika. Sve ću da vi pričam, samo da dođem sebi 🙂

Voćko vi se uhvatio plastične čaše i samo vi je točio. Toliko se nalizao, da se na kraju i skidao javno. Da, da nisam ni ja mogla da vi verujem, al ga snimali krišom. Snimak ću vi objavim kasnije, jer je toliko šokantno, da moram da vi cenzurišem pojedine delove.

Al da znate kolko je Voćko smorio organizatore. Joj, počeli bili svi da beže od njega. Valjda vi je Voćko obećao sve i svašta i slagao ih, i sad došao, nalizao se i ponovo ih laže. Hih, Voćko vi je to.

A gdi vam je Voćko , tu vi je i muzika. Doveo vi Voćko neki bend, pa se i on dohvatio mikrofona. Zamislite našeg voćka, ubaljezganog, skinuo košulju i peva 😀

Ajd što je pevao, nego i prozivao sve redom preko mikrofona.

Pa to je bila horor izložba! Deca poblegla, sklonili ih roditelji, ostali malobrojni, uključujući i njegove konkubine …

Moja prijateljica čula kad je Voćko rekao svojim konkubinama, da kada može onaj precednik Zema od juče da onakav odnos ima sa osobljem, možete vi mene i da slušate dok vi pevam 😀

Tako da vi je Voćko ostao do 4, ujutru, mrtav nalizan 😀

Na kraju vi se smejem, joj ovaj Voćko. Ono, možda je i tužno, pa da se plače. Ne znam, osećam se kao da sam u PMS-u, za Voćka vi se čas smejem, a čas mi se plače..

Nego, odoh da vi još probunarim šta se sve tu dešavalo i da vidim ovaj snimak da vi sredim, pa vi puštam.

Ljubim, ljubim do sledećeg abera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *