BESTIDNA POZA KOJA ĆE VAM PRUŽITI VRHUNSKI UŽITAK U KREVETU: Mnogi je se srame da je ikada isprobaju, a evo o KOJOJ je reč

Svi smo čuli za sada već legendarnu pozu 69 – onu u kojoj oba partnera imaju priliku da uživaju u oralnom se*su. Svakako je reč o jednoj od najintrigantnijih i najpopularnijih poza, a posebno je draga muškarcima. Žene, pak, ističu da im nije najprijatnija, bar ne sa muškarcima koje ne poznaju dovoljno dobro.

No, nećemo sad pričati o ovoj pozi, već o jednoj koja je manje poznata, mada ne i manje uzbudljiva. Da li ste ikada čuli za pozu 68?

seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

Najverovatnije niste, a može vam otvoriti sasvim nove vidike na polju se*sa.

Reč je o pozi koja je fokusirana na zadovoljstvo jednog partnera, za razliku od poze 69, gde i muškarac i žena imaju priliku za užitak.

Seks
FOTO: SHUTTERTOCK

Naime, poza 68 podrazumeva sledeći položaj – oba partnera se postavljaju u pozu kao da su spremni za 69, s tim što partner koji je dole leži na stomaku (umesto na leđima), a onaj gore seda na njega okrenut leđima i stavlja mu glavu između nogu.

Ova poza osmišljena je tako da je fokus zapravo na zaboravljenim erogenim zonama – anusu i testisima. Možda ova poza na prvu loptu ne deluje kao nešto isuviše lepo i romantično, ali za muškarcima pruža neponovljiv osećaj i neverovatan užitak.

seks
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ona daje priliku i mogućnost da istražite do sada stvari koje niste isprobali i da se poigraju sa delovima tela koje su zanemarivali, a veoma su osetljive na dodir.

Kako je ovo položaj koji je veoma intiman i potpuno se otkrivate partneru, može doći do situacije da se stidite ili da vam nije prijatno – zato se preporučuje parovima koji su veoma bliski i poznaju se*sualne navike jedno drugog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *