GLUMICA SLOMLJENA ZBOG POTEZA MUŽA Marija mislila da živi bajku, a sada isplivao dokaz njegove prevare! (FOTO

Marija Petronijević, jedna od najlepših naših glumica koju mnogi nazivaju srpska Monika Beluči, kako je svima već dobro poznato, pre nekoliko godina odlučila je da se preseli na selo. Svetla refelektora i scenu ona je zamenila mirnim porodičnim životom i u potpunosti se posvetila svojim najmilijima.

Sin i muž Marije Petronijević njen su centar sveta i sa njima ona daleko od gradske gužve vodi jedan sasvim običan život, a iako svoju porodicu ona preterano ne eksponira javno, putem društvenih mreža smo više puta imali prilike da se uverimo da joj nov način života veoma prija.

Kako njegove slike ne deli preterano na Instagramu,sve do prošle godine nije bilo poznato ni ko je muž Marije Petronijević zbog kojeg je, kako su mediji preneli, odlučila da odmori od glumačke karijere, a kada se konačno doznalo da se radi o Milinku Isakoviću, imućnom humanitarcu i IT stručnjaku iz Loznice, on je postao i te kako u javnosti interesantan.

Retko njihovo pojavljivanje u javnosti još jedan je od razloga zbog kojeg se znatiželja kod Marijine publike javlja, a kako oni funkcionišu i vode seoski život, tema je o kojoj se često na društvenim mrežama nagađa.Osmeh lepe glumice i lepota kojom pleni samo žena u potpunosti zadovoljna i ispunjena na privatnom planu, jedan su od pokazatelja da muž Marije Petronijević svoju izabranicu drži kao malo vode na dlanu, te su se mnogi iznenadili kada su videli da je na „Instagramu“ lajkovao sliku druge žene.

Milinko

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako su mnogi složni u mišljenju da to što je Milinko javno iskazao da mu se dopada fotka prelepe manekenke Kristine Perić nije nešto neuobičajeno u eri socijalnih mreža, ima i onih koji su jedva dočekali da prokomentarišu kako ovaj njegov potez nije primeren, te se zapitali kako će na isti reagovati njegova supruga.

U svakom slučaju, teško da jedan lajk može poljuljati bajkovit odnos koji godinama Marija i njen dragi neguju, a ako do nesuglasica i dođe ne sumnjamo da će brzo biti izglađene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *