HRVATA DEVOJKA PREVARILA SA DRUGARICOM! Zbog saveta koji je dobio svi PLAČU OD SMEHA: Reci ovo i ŽURKA je zagarantovana

Jedan muškarac iz Hrvatske požalio se na Internetu kako ga je devojka prevarila s drugaricom, te je zatražio savet, a njegova objava. Prenosimo vam u celosti:

„Možda će nekome biti smešno, ali ja sam očajan. Jutros sam saznao da me devojka s kojom živim već dve godine i 8 meseci prevarila sa svojom najboljom prijateljicom dok su zajedno bile na nekom festivalu pre 4 meseca. Saznao sam sasvim slučajno kroz neku kao šalu. Šta da radim? Imate li savet? Mislite da je to u redu ako nije s muškom osobom? S njom provodi puno vremena i više ne znam ni sam da li joj se sviđaju i devojke. Imam 29 godina, a ona 32 i po. Molim vas za svaki savet.“

muškarac, prevara, afera
FOTO: PROFIMEDIA

Odmah nakon njegove objave oglasili su se brojni korisnici sa najrazličitijim savetima, od onih dobronamernih, pa sve do šaljivih. Jedan je predlagao čak da im se priduži u ljubavnom odnosu.

„Reci joj da ti je njena drugarica dosta privlačna (pred tom drugaricom) i potpuno nebitno da li je to istina ili nije. Postoji 30% da ćeš da im se pridružiš, 60% da će se njih dve posvađati, 9% da će te oterati, ali će ti se prijateljica javiti i 1% da će te obe oterati. Mislim da su procenti dobri i garantuju zabavu“, glasio je prvi savet koji je privukao puno pažnje.

Sestra, Mlada, Venčanje, Kuma, Drugarica
FOTO: PROFIMEDIA

I ostali su se složili sa ovim savetom, kako muškarci tako i žene.

„Žena sam, ali analiza ti je čudo. Slušaj gospodina“, „Najbolja analiza koju sam ikada čuo“, “Zapravo je jako mudar savet, iz više razloga svakako“, bili su samo neki od komentara, dok je jedna žena iznela jasan stav da je prevara prevara, nebitno s kim. Jedan krosnik mu je savetovao da „beži glavom bez obzira“. A koji biste mu vi savet dali?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *