„IMA BUDALA KOJE SU NA KAMAGRAMA, VIJAGRAMA“ Goca o intimnim odnosima: Udarače od 4 sata ne podnosim, samo BRZO i lako

Pevačica Goca Tržan poznata je kao neko ko mena „dlake na jeziku“, te uvek otvoreno govori o svim tabu temama. Tako se jednom prilikom gostujući kod Ognjena Amidžića dotakla teme intimnih odnosa: „Kako ulaziš u neke godine, gledaš da ti bude brzo, jednostavno i lako„, poručila je Goca i dodala:

Ove udarače od četiri sata ne mogu da podnesem. Ti što misle nešto, nemaju pojma!“.

Goca se ovde nije zaustavila – „Ima budala koji su na cijalisima, kamagrama, vijagrama… Ja se družim sa muškarcima koji sa mnom pričaju kao da sam muškarac“.

Pevačia je nedavno govorila i o bračnom odnosu i iznela stav koji je mnoge iznenadio. Kako je istakla, po njenom mišljenju se ljubav u braku ne podrazumeva, već je u pitanju kompenzacija novčanih sredstava kako bi se prehranila porodica.

„Ljubav se u braku ne podrazumeva, to je ekonomska i socijalna zajednica, i kada se stvara porodica u većini slučajeva se gleda ko koliko ima novca. Tako da što se tiče drugih ljudi to je na kraju njihov način i kome ja mogu da sudim, ja ne mogu hodati u tuđim cipelama“, rekla je Goca u jednom emisiji na TV Pink i nastavila:

„Ja sam naučila u životu da su srećna deca ona kojoj su roditelji srećni. Ukoliko od ranog jutra nemam osmeh već vidim da tu nešto ne valja, sreća su incidenti, ne treba da stremimo sreći već zadovoljstvu, jer je sreća promenljiva. Neće mene usrećiti mnogo novca nego prijatelji i porodica oko mene, ja stvarno tako živim i drago mi je da sam tako lepo vaspitana“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *