ISPLIVALA FOTKA KOJA OTKRIVA ISTINU O ODNOSU DIJANE I JELENE ĐOKOVIĆ Ovako se zaista slažu SVEKRVA I SNAJA! Izrazi lica SVE GOVORE

Odnosi u porodici Đoković večita su tema nagađanja i komentarisanja, a dok je Novak tokom svoje blistave karijere beležio uspeh za uspehom, mnogima je posebno intigantan za komentarisanje odnos njegove majke Dijane i supruge Jelene Đoković.

I dok se mnogi trude da saznaju šta se to dešava iza kulisa, isplivala je fotografija demantuje sve teorije o lošem odnosu svekrve Dijane i snaje Jelene.

Novak Đoković
FOTO: KURIR TV

Iako se dugo govori o neslaganju Jelene i Dijane, koje tobože ne pričaju, sada su uslikane kako zajedno slave Noletov uspeh. Čak je u jednom trenutku Đokovićeva supruga sela svekrvi u krilo, a osmesi su sve najbolje govorili.

– Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam – rekla je Dijana jednom prilikom.

Novakova majka je potom dodala:

Novak Đoković, Dijana Đoković
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo… Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: „Koje ćete, bezglutenske ili normalne?“, a Stefan kaže: „Bako, normalne, pusti te bezglutenske – istakla je ne tako davno Dijana Đoković u emisiji „Dok anđeli spavaju“.

Jelena Đoković
FOTO: ZABULON LAURENT/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ova vesela fotografija pobrala je pregršt komentara:

„Volim da vidim kako se Novakova mama moli na turnirima“, „Zaista mi se sviđa ova fotografija. uvek ujedinjeni istom ljubavlju“, „Hahaha!! Tako istinito. Ova slika je divna i neverovatna. Hvala vam što ste ovo podelili sa svima nama“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *