Kuj će zameniti Voćka? Sve će da se zna USKORO!

Drage moje abronoše, sad kad vi vrnem film unazad, eh, kakvo vi je to lepo vreme bilo sa našega Voćka. Pa to stalno neke intrige, neka dešavanja, da prostite i jebavanja. A ovo danas, ki da nam je pomrlo pola familije, tako su vi svi smrknuti.

Kaže mi prijateljica da je onaj Gej17plus na odmoru i kad se vrne će saopšti ovim naprednima kuj će precednik da bidne. Šio mi ga Đura. Kuj je taj Gej17plus da se tako igra sa nama? Ja bre oću da znam oma i sad kuj nam je predsednik. Da se pripremim, da vi pokažem njegovu biografiju.

Mada, ja ne bi bila ja kada to ne bi saznala 🙂 I sve ću to u toku ove nedelje da vi saopštim, samo još nešto da ispitam. Za sada, kako vi stvari stoje, izgleda da će biti onaj „zar i ti sinovac Šumadinac“. Da, da mislim na sinovca Rajka Šumadinca. Ene ga Rajko deli pelet za napredne samo tako. Nije vi to za džabe. Ako se ne udruže sinovac i čika Rajko Šumadinac, eto tu me secite. I onima koji su vi u njiovom klanu i njima se smehu brci.

Al mi drago što je onaj stolar izvisio. Guraju ga sa sviju strana, al ga je on izvisio. Opet, sve ću da vi saznam pa vi javljam. Al što se smeju brci onim crvenima i onim što se kunu. Ovi crveni, će i precednika na Skupštinu da imaju, a ovi što se kunu, onaja Lazar Miloš, on će da vi bidne većnik. I to izgleda za one sportiste, će zameni onoga što se Nuna. E, neće ih bre niki, ni glas da dobiju kako treba, a dobiše i ministarstvo na lokalu. Pa bruka bre.

A tek što je ovdi neki smor.. Auuu, to vi je tek posebna priča. Opet vi se vraćam na Voćka. E kakve su to intrige bile, kako se bilo u nekome spidu….

Pa do sledećeg abera, ljubim, ljubim….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *