NOVI DETALJI POŽARA U PEKARI SNAJKE: Evo šta je sve izgorelo u Draganovom pogonu, šteta u MILIONIMA evra

Dečku Jovane Jeremić, biznismenu Draganu Stankoviću izgoreo je pekarski pogon u Begaljici. Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Požar je izbio u sredu oko 3 sata ujutru, dok su na terenu 10 vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca ugasili isti.

Izgorela je proizvodna hala od 600 kvadratnih metara, kao i kancelarije na drugoom spratu od 150 kvadratnih metara, ali je delom oštećena i kancelarija na prvom spratu.

Podsetimo, Jovana Jeremić je rekla kako su se u pekari dešavale neobične stvari.

– Neko nam je ubacio miša u pakovanje tost hleba koji nije bio izrezan. Ako je miš slučajno zalutao, rezač kad seče izrezao bi i miša sa hlebom. Ovo je bio ubačen živ miš u pakovanje hleba. To radi konkurencija koja hoće da eliminiše Dragana sa tržišta – kazala je Jeremićeva , koja je dodala da još uvek čekaju tačan uzrok požara i kako je dodala i da je neumesno da se upire prst, ali da u opravdano sumnjaju jer trpe pritisak jedno određeno vreme.

Požar u 2021. godini

U decembru 2021. godine, Jovanin dečko Dragan je doživeo milionsku štetu, kada mu se u toku noći u Grockoj zapalio objekat od 1.000 kvadratnih metara zbog kotlarnice. On se tada oglasio za medije posle požara u fabrici, u kojoj je u tom trenutku bilo zaposleno 700 ljudi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *