„OSTAVIO ME JE ZBOG DEVOJČICE OD 15 GODINA, ŽELELA SAM DA UMREM“: Glumica koju su Srbi obožavali doživela je šok izdaju!

Glumica Linda Evans (80) proslavila se ulogom Kristl Karington u seriji ‘Dinastija’ i tako obezbedila uspešnu karijeru. O ovom projektu govorio je ceo svet, te maltene nije postojao dom u kojem se nije gledala kultna serija. O velikoj popularnosti dinastije govori i to što je već s početkom emitovanja, sada već davne 1981. godine, imala oko 150 miliona gledalaca.

Serija Dinastija osvojila je svet
SERIJA DINASTIJA OSVOJILA JE SVETFOTO: PROFIMEDIA

Lindin život pun je brodoloma, a mnoga dešavanja podsećaju na radnju sapunice koja ju je proslavila. Udavala se dva puta, ali svakako da nikada nije krila koliko je razvod razorio njenu sreću u ljubavi nakon osam godina braka.

Kad me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala oko 15 godina, želela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se desi – život bez Džona. Bio mi je sve. Bila sam ljuta, bila sam tužna. Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti. Kad počnete da razmišljate o budućnosti, možete da imate divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima“ Linda je izjavila u jednom intervjuu.

Linda Evans
LINDA EVANS FOTO: PROFIMEDIA

Decenijama kasnije ova poznata lepotica i dalje ne gubi svoj sjaj. Plava kosa ostala je njen zaštitni znak. Iako je na pragu devete desenije, može se pohvaliti damskim držanjem i izgledom na kojem bi joj pozavidele i mnogo mlađe žene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *