Tanju Savić svađa sa dečkom koštala 5.000 evra! Pevačica iskreno o drami sa 11 godina mlađim pilotom

Folk zvezda ispričala je da je nedavno zbog romantičnih razmirica ostala bez velike sume novca,

Tanja Savić posle razvoda od Dušana Jovančevića uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim dečkom Muhamedom Bešićem, sa kojim planira venčanje. Pevačica je sada otkrila, da je zbog jedne njihove svađe ostala bez 5.000 evra.

 Muki i ja smo se posvađali kad je moj album izašao. Taj dan nismo pričali. Neke gluposti su bile u pitanju. Ja sam mnogo emotivna, mene to na primer nervira, na meni se sve to vidi. Otišla sam na nastup nervozna i bolesna, zakasnila sam sat vremena jer sam morala sa njim da pričam, da izgladimo naš odnos. Častila sam sve goste pićem. Kad je trebalo da platim taj ceh bio je mnogo veliki, ali dobro, morala sam da se iskupim. Rekla sam im da naruče šta hoće, to me je koštalo 5.000 evra – rekla je pevačica za Blic.

Ona ne krije da će ponovo biti mlada, ali želi da ovog puta napravi veliku svadbu i obuče venčanicu.

Foto: ATAIMAGES

 

– Oduvek sam sanjala da nosim venčanicu. Nisam nikada, a volela bih. Želim da napravimo veliku svadbu! Videćemo da li ćemo sleteti avionom, pošto se ja bojim, ali Muki je profesionalac u tome i ne bi trebalo da brinem – rekla je Tanja i otkrila čime ju je pilot osvojio:

Foto: Instagram printscreen

– Ja padam samo na emocije, a i imam i šesto čulo koje me vodi… Bilo mi je važno da ne pije alkohol i da ne koristi nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, vozio je mene i moju ekipu i odmah mi je zapao za oko. Bio je to mali avion za privatne letove, tako da sam mogla lepo da ga vidim. Malo posle toga krenulo je naše dopisivanje… – ispričala je Savićeva.

Pevačica je otkrila i da je imala negativne komentari za novu pesmu „Časne sestre“.

– Reditelj je imao jednu želju da devojka koja je glumila časnu sestru u spotu bude slobodnije obučena i prave časne sestre su se uvredile. Jako mi je žao, mislim da će nam skinuti pesmu zbog toga. Ja poštujem naše monahe, svetinje, našu crkvu – iskrena je Tanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *